Hippemuts aanwezig op Via Angelia verwendag, u kunt nog inschrijven!

Op 11 november a.s. zal via Rielhaariteit Hippemuts vertegenwoordigd zijn op de gratis verwendag.

Via Angelia organiseert 6e verwendag in Diessen
Stichting Via Angelia organiseert op 11 november a.s. voor de 6e keer een verwendag voor mensen die vechten tegen kanker. Bij de “Nieuwe Erf” in Diessen ontvangen zij 75 gasten uit de regio Tilburg.

Wat is de verwendag
De verwendag is speciaal voor mensen met kanker vanaf 15 jaar. 75 gasten worden die dag verwend met behandelingen op het gebied van manicure, pedicure, massage, voetreflex-therapie, schoonheidsverzorging, haarverzorging, visagie of nagelstyling. Voor velen een bijzondere ervaring en “even vrijaf van de nachtmerrie die kanker heet”.

Programma
Meer dan 75 vrijwilligers maken de jaarlijkse verwendag mogelijk. Frank Smeekens sluit het programma feestelijk af om 17.00 uur onder het genot van een hapje en een drankje.

Locatie
De Nieuwe Erf is een moderne sfeervolle groepsaccommodatie in het land van Hilver. De locatie is bijzonder geschikt voor dit evenement omdat het geheel rolstoelvriendelijk is.

Via Angelia
Stichting Via Angelia bestaat uit vier dames Lian Voetman, Anita van Gruijthuijsen, Petra van den Wijngaert en Danielle van Gruijthuijsen.

Inschrijven kan van 14 september t/m 26 oktober 2013. Meer informatie over de verwendag vind je op de website www.via-angelia.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *