Disclaimer Hippemuts

Deze disclaimer Hippemuts en website is eigendom van Hippemuts.nl te Berkel-Enschot, Nederland. Voel u vrij om deze website te bezoeken waar en wanneer u maar wilt. Uw toegang en gebruik van deze website is onderhevig aan de volgende gebruikersvoorwaarden.

Gebruikersvoorwaarden

De gehele inhoud van deze website is copyright van Hippemuts.nl, tenzij anders vermeld. Reproductie in het geheel of in delen van deze website zonder schriftelijke toestemming van Hippemuts.nl is ten strengste verboden. U mag een exemplaar van een document per computer downloaden “zoals het is” voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik, mits u geen wijzigingen in de documenten, die met copyright zijn beschermd, aanbrengt.

Deze website mag op geen enkele manier worden gebruikt die beledigend of belemmerend is voor andere gebruikers van deze site of die het functioneren van deze website aantast.

Hippemuts.nl neemt de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht om accurate en actuele informatie te verschaffen op deze website. Hippemuts.nl geeft geen garantie voor de juistheid en nauwkeurigheid van deze informatie.

Hippemuts.nl is niet verantwoordelijk voor (de inhoud van) websites waarnaar deze website verwijst.

Het gebruik en bekijken van deze website is op uw eigen risico. Hippemuts.nl is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van deze website.

Hippemuts.nl is vrij om deze gebruikersvoorwaarden aan te passen zonder u daarvan op de hoogte te stellen.

Deze website is gemaakt conform de Nederlandse wetgeving. Conformiteit met de regelgeving die voor u van toepassing is wordt door Hippemuts.nl niet gegarandeerd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *