Goedkope chemo mutsjes – Hippemuts

Goedkope chemo mutsjes van viscose; comfortabel bij haarverlies door chemotherapie

Deze goedkope chemo mutsjes zijn hypoallergeen en worden met grote zorg handgemaakt. Zo worden bijvoorbeeld de naden zorgvuldig weggewerkt en dat vergroot het draagcomfort van de mutsjes.

Ruime keuze aan chemo mutsjes

Bij Hippemuts hebben we een heel ruim assortiment. Bandana’s in verschillende vormen, beanies, mutsjes, turbans en nog veel meer. Bijna alle producten zijn gemaakt van viscose en dus heel comfortabel in het dragen. In de bandana’s hebben we twee verschillende soorten; de All Season Bandana met sjaal en de Bandana met knoop. Beide chemo bandana’s zijn gemaakt van 100% elastisch viscose. De sjaal van de all season bandana’s is gemaakt van polyester en is bevestigd op een binnenmutsje.

Kiest u voor gemak dan kiest u voor de Turban. De turban hebben we in een aantal uitvoeringen. Van luxe varianten tot hele kleurrijke. Ook deze is gemaakt van 100% viscose dus super comfortabel in het dragen. Maar ook de prijs is heel aantrekkelijk.

Viscose is als stof lekker zacht, ademend, warmte isolerend en slijtvast. Daarnaast neemt viscose veel vocht op en is goed uitwasbaar. U kunt de bandana’s wassen op 30 graden. Om krimpen te voorkomen kunt u de Bandana’s beter niet in de droger doen. De sjaal kunt u op een lage temperatuur strijken.

Varieer met de verschillende knoopmogelijkheden

De bandana’s zijn op vele verschillende manieren te dragen. Zo kunt u bijvoorbeeld de sjaal van de bandana achter hoog tegen het hoofd knopen voor een meer sportieve look. Of draag de sjaal laag geknoopt aan de zijkant van het gezicht voor een hele vrouwelijke uitstraling. De bandana met knoop biedt u nog wat meer variatie. U kunt de bandana met knoop bijvoorbeeld combineren met een andere bandana of met bijvoorbeeld een hoofdband. Zo komt u altijd goed voor de dag wanneer u daar behoefte aan heeft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *